Analiza zapošljivosti studenata Geotehničkog fakulteta

Drage kolegice i kolege,

Geotehnički fakultet Sveučilišta u Zagrebu želi ojačati GFV alumni mrežu (mrežu završenih studenata Geotehničkog fakulteta) i uspostaviti dugoročnu suradnju te povezanost GFV alumnija s fakultetom.

Kroz projekt Stjecanje ključnih praktičnih vještina u području inženjerstva okoliša prikupljamo povratne informacije alumnija s ciljem unaprjeđenja kvalitete studijskih programa i stručne prakse.

Jako nam je važno čuti povratne informacije od onih koji su obrazovni proces već završili i imaju iskustvo sudjelovanja na tržištu rada. Sudjelovanje svakog pojedinog alumnija nam je od velike važnosti jer će nam odgovori pomoći u pružanju bolje podrške studentima GFV-a.

Zbog toga vas molimo za 10-ak minuta vašeg vremena, koliko će vam u prosjeku trebati za ispunjavanje upitnika o iskustvu studiranja na GFV-u, prvom zaposlenju i trenutnom radnom mjestu. 

Sve informacije koje podijelite s nama analizirat će se i prezentirati samo u zbirnom obliku te će se iskoristiti isključivo u svrhu praćenja i poboljšanja obrazovnog procesa na GFV-u.

Upitnik je anoniman te se njime ne prikupljaju osobni podaci ispitanika. Upitnik će biti otvoren do 08. kolovoza 2022., a može mu se pristupiti ovdje.

Unaprijed zahvaljujemo na vašem vremenu i doprinosu!