3. radionica Male škole učenja “Jedno je naučiti, a drugo pokazati znanje: kako pobijediti tremu i zablistati na ispitu.”

Pozivamo vas na 3. Radionicu Male škole učenja “Jedno je naučiti, a drugo pokazati znanje: kako pobijediti tremu i zablistati na ispitu.”

📍02.02.2023.
📍12:00-13:30

Je li vam poznata ova situacija: došli na ispit ili imate izlaganje pred kolegama, a vama se ruke tresu, glas drhti, u glavi je praznina ili hrpa misli nevezanih uz ono što trebate reći, ne možete se sjetiti ničega i riječi ne izlaze van iz usta?

Na trećoj radionici Male škole učenja pričat ćemo o tim situacijama. Kod nekih osoba trema se javlja često, kod nekih rijetko, kod nekih samo u određenim situacijama. Ali, svi imamo neko iskustvo s tremom. Najčešće se javlja u situacijama kada smo izloženi pogledima drugih, kada se moramo pokazati i kada nas drugi na neki način procjenjuju. Na ovoj radionici ćemo vam objasniti što je trema, zašto se javlja, što sve utječe na tremu i dobit ćete savjete kao tremu smanjiti.

Radionicu će održati Kristina Perišić, mag.psych. sa Veleučilište Velika Gorica,, kao projektni partner u okviru projekta: “Stjecanje ključnih praktičnih vještina u području inženjerstva okoliša”.

Radionica se održava online putem Zooma. Na radionici ćemo diskutirati i raditi vježbe pa su upaljene kamere i zvuk dobrodošli. Radionici možete pristupiti ovdje.

Prijava je obavezna kako bi znali broj zainteresiranih studenata i prema tome prilagodili aktivnosti na radionici. Prijaviti se možete ovdje.