Poziv na Završnu diseminacijsku radionicu

Poštovane, poštovani,

pozivamo Vas na Završnu diseminacijsku radionicu u sklopu ESF projekta „Stjecanje ključnih praktičnih vještina u području inženjerstva okoliša“, koju organiziramo u suradnji s partnerima na projektu: Institutom za razvoj i međunarodne odnose (IRMO), Hrvatskim društvom inženjera geotehnike (HDIG), Veleučilištem Velika Gorica (VVG), Zelenom energetskom zadrugom (ZEZ) te Udrugom diplomanata Geotehničkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (AMAC-GFV).

Na Završnoj diseminacijskoj radionici želimo s Vama podijeliti rezultate i aktivnosti koje smo ostvarili na projektu. Nakon diseminacijske radionice održat će se domjenak za sve sudionike.

Molimo Vas da zbog organizacijskih razloga već sada iskažete svoju zainteresiranost za sudjelovanjem na ovoj diseminacijskoj radionici do 01. ožujka 2023. godine ispunjavanjem prijavnog obrasca na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/vXoLe9bpmLN8vVTSA

Kontakt osoba za organizaciju Završne diseminacijske radionice je Ana Rosan Matić mag.ing.amb., administratorica na projektu. U slučaju potrebe za bilo kakvim dodatnim informacijama možete ju kontaktirati putem e-pošte:

Unaprijed se radujemo zajedničkom susretu!