Održana završna diseminacijska radionica

7. ožujka 2023. održana je završna diseminacijska radionica na Geotehničkom fakultetu u Varaždinu. Završna diseminacijska radionica organizirana je u suradnji s partnerima na projektu: Institutom za razvoj i međunarodne odnose (IRMO), Hrvatskim društvom inženjera geotehnike (HDIG), Veleučilištem Velika Gorica (VVG), Zelenom energetskom zadrugom (ZEZ) te Udrugom diplomanata Geotehničkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (AMAC-GFV).

Na završnoj diseminacijskoj radionici sudjelovalo je 85 osoba. Uvodnu riječ te otvorenje radionice održao je voditelj projekta Hrvoje Meaški.  Nakon kratkog govora Hrvoja Meaškog, predstavnici partnera predstavili su aktivnosti i postignute rezultate na projektu. Također osim ostvarenih rezultata i aktivnosti na završnoj diseminacijskoj radionici predstavljene su i teme poput unapređenja postojeće stručne prakse, razvoj novih modela stručne prakse, provedbe stručne prakse i GOSSIP platforme te razvoja Centra za razvoj karijera.

Sudionici završne diseminacijske radionice su jako zadovoljni organizacijom i provedbom završne diseminacijske radionice koja je završila prigodnim domjenkom.